Energirenovering

Energirenovering

Energirenovering og -vejledning

Pribo er som én af de eneste virksomheder i området registreret som energivejleder både hos SEAS-NVE og på listen over godkendte vejledere på Klima- og Energiministeriets hjemmeside sparenergi.dk. Dette er din garanti for veludført og holdbar energirenovering.

Se illustration af vores energirenovering her.

Ønsker du et gratis energitjek? Tøv ikke med at kontakte os på telefon: 55 38 63 28 eller på E-mail: info@pribo.dk.

Fakta om energivejledning

En energivejleder er en håndværker, der har uddannet sig til at kunne vejlede bredt og tværfagligt om de tekniske muligheder for at spare energi i bygninger. Vejlederen kan således spotte, hvor der er potentiale for energibesparelser i den konkrete bygning, fx vedr. installationer, døre, vinduer eller tage.

I mange boliger er der mulighed for at optimere energiforbruget ved at foretage nogle forbedringer. Forbedringerne tjener sig hurtigt hjem, da en reducering i energiforbruget kan give en stor økonomisk besparelse og et langt bedre indeklima. Sidst, men ikke mindst, medvirker et lavere energiforbrug til at skåne miljøet.

Hos Pribo kontrollerer vi altid vores arbejde, når vi har udført forbedringer – på den måde kan vi dokumentere, at du som kunde får noget ud af din investering, når du får udført energirenovering. Ved udskiftning af døre og vinduer, måler vi fx temperaturerne omkring vinduet med et termografisk kamera – både før og efter udskiftning.
Vi samarbejder desuden med elektrikere, som er energivejledere inden for deres fag. Således kan vi tilbyde en bred og grundig vejledning, som inddrager alle mulige forbedringer på energiområdet.

Kan vi hjælpe?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Få et gratis energitjek

Vil du gerne vide, om der er penge at spare på forbedringer i din bolig? Lad os foretage et gratis og uforpligtende energitjek, hvor en af vores energivejledere gennemgår boligen og kommer med forslag til besparelser. I den forbindelse udarbejder vi gerne et gratis og uforpligtende tilbud på energirenovering af din bolig.

Som professionelt tømrerfirma siden 1970 spænder vores kompetencer bredt. Vi kan derfor også hjælpe dig med følgende:

Værd at vide hvis du har:

Kontakt os