Isolering

Isolering

Isolering og efterisolering af boliger

Vi tilbyder isolering ved nybyg og effektiv efterisolering af din bolig. Som certificerede energivejledere anbefaler Pribo papirisolering, som er et gennemtestet dansk, energirigtigt produkt med en høj isoleringsevne og et utal af fordele.

Loftsisolering

Ved loftsisolering kan vi med papirisolering undgå brug af ny dampspærre og papirisoleringen kan nemt indblæses. Papirisoleringen er samtidig fugttransporterende og derved slipper du, som boligejer, for fugt og råd på loftet.

Hulmursisolering

Hulmursisolering med papirisolering kan gøres nemt og effektivt. Vi borer huller i ydermurens fuger med et 18 mm hul og papirisoleringen indblæses, hvorefter vi lukker fugerne efter os, så du ikke kan se det bagefter. Til gengæld vil du kunne se en reduktion på varmeregningen – og opleve en meget større varmekomfort i boligen.

Kan vi hjælpe?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Isolering ved etageadskillelse – lydreducering

Ved etagesisolering er papirisolering stærkt anbefalelsesværdigt, da isoleringen kan indblæses nemt og samtidig giver en stærk lydreducering. Papirisolering er 10 gange mere effektiv, i forhold til lydreduktion, end andre traditionelle materialer.

Tilskud til isolering

Pribo har, som certificerede energivejledere, en eksklusiv aftale med HMN Naturgas I/S – der giver tilskud til de kunder, som får udført energibesparende forbedringer og tiltag på boligen. Du er berettiget til tilskuddet ved energiforbedringer, uanset hvilket energiselskab, du selv benytter.

Papirisolering

Papirisolering er fibre fra danske overskuds- og genbrugsaviser. De hule cellulosefibre indeholder luft, som isolerer mere effektivt end massive fibre. Aviserne bliver, efter de er kværnet og findelt, tilsat salte som en stærk brændehæmmmer. Papirisoleringen har den fordel, at den indblæses og derved kommer ubesværet ind i alle sprækker og revner.

Hold dig opdateret på papirisolering og se kampagner her.

Kontakt os