Nyt Tag Vordingborg & Omegn

Nyt Tag Vordingborg & Omegn

Udskift det slidte tag til et nyt tag i Vordingborg

Hvornår er det tid til at få nyt tag på huset?
Har du et tag med bølgeplader – det vi kender som eternit tagplader? Er det mere end 20 år gammelt? Er det begyndt at skalle af, eller gror der meget mos på taget?

Så er det nu, du skal overveje at få det tjekket af en tagekspert fra Pribo og muligvis få hjælp til et nyt tag i Vordingborg og Omegn. Et tag med bølgeplader holder desværre ikke mere end 20 til 30 år, og derfor er der god grund til at skifte det ud med et nyt tag.

Tusindvis af parcelhuse bygget i 70’erne og 80’erne har tag med eternitplader og ler tagplader. Og det er tage, der nu nærmer sig udløbsdatoen. Det kan også være, at dit tag er meget yngre, men alligevel trænger til at blive udskiftet. Hos Pribo er vi eksperter i eternit tagplader, og du kan derfor være tryg ved at vælge os, hvis du skal bruge et nyt tag i Vordingborg og Omegn.

Har dit hus et tag med bølgeplader, er det en god idé at tjekke taget mindst en gang om året. Revnede og/eller ødelagte bølgeeternitplader skal udskiftes hurtigst muligt, ellers kan du risikere fugt og vandskader. Følgeskaderne kan være skimmelsvamp og i værste tilfælde råd.

Der findes TRE typiske skader på dit bølgeplade tag.

  • Afskalninger på tagplader
  • Revner i tagplader
  • Afskalninger og revner i rygningsplader.

Hvis du har et tag med disse skader, kan vi hjælpe med et nyt tag i Vordingborg og Omegn.

Videoer

Tømrermester Kenneth Henriksen fra Pribo fortæller i en række korte videoer om hvilke skader der typisk opstår på bølgepladetag.

Fakta om bølgepladetag – Læs mere her

Tid til nyt tag:

Afskalninger på tagplader:

Revner i tagplader:

Husk alle detaljer

Et utæt tag på grund af slidte eller defekte tagplader kan give fugtskader, og det er vigtigt at få enten repareret eller udskiftet taget.

Sådan ser typiske skader på bølgepladetag ud med afskalninger og revner. En tommelfingerregel siger at er mere end 10 procent af taget beskadiget, kan det bedre svare sig at skifte hele taget.

Kan vi hjælpe?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Nyt tag på hus

Sådan tjekker du tagrygningen

Skader på rygningsplader opstår på grund af vind og vejr, der slider hårdt på taget. Der kommer små revner i rygningspladerne, som vokser sig større med tiden. Der trænger fugt ind og pladerne fugtige.

Skader på tagplader: Et sikkert tegn på, at dit tag er nedslidt, er revner i tagpladerne. Opdager du revner i tagpladerne, skal de straks udskiftes, så der ikke opstår fugt og vandskader.

Vi Tjekker:

  • Tagplader
  • Tagrygning
  • Tagrender
  • Stern

Kontakt os for nyt tag

Start dialogen omkring nyt tag i Vordingborg og omegn allerede i dag. Skal du bruge hjælp til en anden tømreropgave såsom: Udskiftning af vinduer, Renovering af hus, Energirenovering, renovering af tag? Så kan vi også bistå med kyndig vejledning og udførsel.

Kontakt Pribo allerde i dag – vi kan træffes på telefon: 55 38 63 28 eller på E-mail: info@pribo.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden. Så vender vi retur hurtigst muligt

Kontakt os