Om Pribo

Om Pribo

Om Pribo

Pribo forener næsten 50 års historie med moderne ledelse og stor faglighed. Vi læner os ikke tilbage og glæder os over de sidste 50 års succes, men prøver hele tiden på at udfordre os selv med større projekter, mere komplicerede opgaver og en stadig udvikling af organisationen.

Vi råder nu over 1300 kvm. bygninger fordelt på 2 produktionshaller, 1 kontorbygning og et demohus. I alt et grundareal på 7000 kvm.. Vores faciliteter dækker ethvert behov og giver mulighed for en effektiv produktion af huse, moduler og specialløsninger.

Vi arbejder i teams og bestræber os på at uddanne vores byggeledere til selvstændigt at kunne håndtere både faglige og personalemæssige forhold på byggepladsen. Det sikrer en hurtig problemløsning og en direkte kontakt til bygherre. Vi forpligter os til at uddanne lærlinge, så både vi og vores kolleger i branchen også i fremtiden kan tilbyde kvalificeret arbejdskraft.

Ejerkredsen har udviklet sig over årene. Jørgen Henriksen startede Pribo-Huset i 1976 og overdrog nøglerne til de 2 fætre, Brian Henriksen og Kenneth Henriksen, i 2005. I 2018 blev Kenneth Henriksen eneejer af Pribo og i 2022 blev den mangeårige, dagelige leder, Rasmus Rostgaard Kristiansen, medejer af Pribo ApS, som firmaet hedder i dag. Siden 2013 har der været en professionel bestyrelse i Pribo.

Et godt samarbejde er ikke alene baseret på arbejde. Gode, personlige relationer er vigtige. Derfor har vi regelmæssigt arrangementer for alle medarbejdere, hvor vi lærer hinanden at kende på en anden måde. Fælles madlavningskurser, faglige oplæg, go-kart konkurrencer og meget mere er med til at skabe en god teamånd og en bedre forståelse for hinanden.

Kan vi hjælpe?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Tidslinjen

50 års historie

CSR & Verdensmåle

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut cursus volutpat leo, eget dictum nulla semper ut. Donec porttitor dapibus odio vel posuere. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Praesent nec urna tortor. Nunc risus sem, sagittis vel pharetra sollicitudin, vehicula vitae magna. Vivamus ultrices, mi quis egestas scelerisque, ante erat dapibus urna, eget dapibus purus nibh eu nulla. Proin quis ultrices leo.

Kontakt os