Forsikring

Forsikring

Mange års erfaring med forsikringsskader

Pribo er dit lokale tømrerfirma på midt- og sydsjælland siden 1970. Vores mange års erfaring inden for tømrerbranchen har gjort, at vi har nået en størrelse, hvor vi kan udføre alle typer af tømreropgaver. Uanset opgavens størrelse og kompleksitet.

Vores store erfaring og brede faglighed inden for branchen gør, at vi er den ideelle samarbejdspartner, hvis du har en forsikringsskade. Gennem årene har vi håndteret utallige forskellige forsikringsskader, hvorfor vi har dyb kendskab til processen fra start til slut. Du blot skal sende vores tilbud ind til dit forsikringsselskab, så klarer vi resten – det har aldrig været nemmere.

Kan vi hjælpe?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt Pribo for en uforpligtende snak

Kontakt os allerede i dag, hvis du står med en forsikringsskade, som skal løses. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig, hvor vi gennemgår dine ønsker og behov. I den forbindelse udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig, som du blot skal sende til dit forsikringsselskab.

Vi kan kontaktes på telefon: 55 38 63 28 eller på E-mail: info@pribo.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden. Så vender vi retur hurtigst muligt

Kontakt os