Pribos bestyrelse

Pribos bestyrelse

Pribos bestyrelse

Keld Harbo

Keld Harbo

I PRIBO har vi for længst erkendt, at det er vigtigt at få sparring udefra. Specielt i spørgsmål om forretningsudvikling, ledelse og organisation. Derfor blev der i 2013 etableret en bestyrelse med et eksternt bestyrelsesmedlem. Valget faldt på Keld Harbo, cand.merc. i strategi og ledelse. Keld har siden 1990 rådgivet virksomheder om netop forretningsudvikling og har bl.a. været direktør for et advokatfirma. Han har stor erfaring med bestyrelsesarbejde og har været meget engageret i udviklingen af PRIBO siden 2013.

Kenneth Henriksen

Kenneth Henriksen

Kenneth Henriksen overtog i 2005 ejerskabet af Pribo-Huset (som navnet var oprindeligt) sammen med Brian Henriksen. Kenneth blev eneejer af PRIBO i 2018 og har haft et stort fokus på udvikling af både forretning og organisation. Bestyrelsen har været et omdrejningspunkt i denne udvikling.

Rasmus Rostgaard Kristiansen

Rasmus Rostgaard Kristiansen

Rasmus Rostgaard Kristiansen har været ansat i 12 år som projektleder og har haft et stigende ansvar over perioden. I 2022 blev Rasmus medejer af PRIBO og indtrådte samtidig i bestyrelsen. Rasmus fungerer som daglig leder af PRIBO og har været en væsentlig drivkraft i udviklingen af firmaet såvel som ansvarlig for de større projekter, PRIBO har gennemført de senere år.

Kan vi hjælpe?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os