Tag­renovering

Tagrenovering

Eksperter i renovering af tag

Er dit tag ved at være nedslidt? Måske begynder du at se tydelige afskalninger på tagpladerne? Uanset hvilken udfordring du har med dit tag, så står Pribo klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med en lang række tagtyper, og besidder et team af dygtige såvel som faguddannede håndværkere – Som er specialiseret i tagarbejde og tagrenovering.

Et tag bære præg af den tid, som det er opført i. Mange år i det hårde og barske danske vejr sætter sine spor. Derfor kan det være en god ide løbende at få en professionel til at tage et kig på taget.

Fordelene ved en tagrenovering er mange, og du kan blandt andet opnå følgende ved at få udført renovering af tag:

  • Forøgelse af husets værdi
  • Besparelse på varmeudgifter
  • Større gensalgsværdi af huset
  • Og meget mere

Hos Pribo er vi med fra A-Z i dit tagprojekt, og kan hjælpe med alt fra reparation af eksisterende tag til at lægge helt nyt tag.

Kan vi hjælpe?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vores mange års erfaring inden for tømrerbranchen gør, at vi kan udføre en bred vifte af opgaver. Gennem årene har vi realiseret drømme for private såvel som erhverv, boligforeninger og offentlige institutioner – og nu står vi klar til at hjælpe dig.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med tagrenovering og montering af følgende tagtyper:

  • Tegltag
  • Eternittag
  • Betontegl
  • Og mange flere typer

Lad os tage en uforpligtende snak omkring dine behov og ønsker. Har du spørgsmål, eller ønsker du et prisoverslag, så kontakt os. På den måde er du allerede et skridt nærmere din boligdrøm.

Kontakt os for tagrenovering

Dialogen starter med en uforpligtende snak, hvor vi gennemgår dine behov og ønsker grundigt. Hertil kommer vi gerne ud og tager et kig på dit tag, så vi kan rådgive dig til den bedste løsning. I den forbindelse udarbejder vi gerne et gratis og uforpligtende tilbud på din tagrenovering.

Skal du bruge et professionelt og dedikeret tømrerfirma til en anden tømreropgave? Så tøv ikke med at kontakte Pribo. Vi kan hjælpe dig med alt lige fra renovering af hus til udskiftning af vinduer og døre samt energirenovering.

Vi kan kontaktes på telefon: 55 38 63 28 eller på E-mail: info@pribo.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden. Så vender vi retur hurtigst muligt

Kontakt os